Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   Sensiz yaşayamam mı demiştim (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/53449-sensiz-yasayamam-mi-demistim.html)

FifiVePirtik 08.09.2013 21:25

Sensiz yaşayamam mı demiştim
 
SENSİZ YAŞAYAMAM MI, DEMİŞTİM
Dudaklarımda ağlamaklı,boynu bükük sözcükler sıralı yokluğunda.Gözlerim ağlamalara küskün,dinmeyen yaşların yer ve zaman tanımadan ansızın süzülüşünden.Sana dair sitemli sözcüklerimin başka bir türlüsü kalmadı yan yana getirebildiğim.Sözcükler yeminli bir daha yalvarmamaya çaresizce ama sen gelince akla çözülüyor tüm yeminlerim bir kez daha....


Seni ne kadar sevdiğimi görmeyecek kadar zalim misin sevgili,gün be gün eriyorum, sensiz geçen zamanların her saniyesinde.Boğazımda seni sevdiğimi söylemekten bıkmayacak sözcükler düğümlü.Gözlerinden beni sevip sarmalayacak bir bakışın için bile,inan yaşayacak olduğum tüm yıllarımı hiç düşünmeden silip atabilirim uğruna.Duy sesimi,bil ki sadece senin için atıyor bu kalp....Tabi ki buna atmak denirse,tökezlemiş çığlıklarımın içinde boğuluyorum.Yalnızlığım,sensizliğim üstüme atılmış bir ölü toprağı gibi.


Beni sevdiğin....hayallerimiz...yaşadıklarımız....Neydi ,ben bilemiyorum sevgilim,ne olur sen söyle.Hiç bir şans yok mu,biraraya gelmeye,kavuşmaya.Çözümsüzlüğümün içinde kaybolup gidiyorum,görmüyor musun,inanmıyor musun!
Kim kim için yapardı bunları söyle,tek hatam belki de seni böylesine sevmekti,sensizlik yerine ölümü bile tercih etmeyi düşünmekti.Nasıl gidersin aşkınla tutuşturmuşken beni.Sana yüklenmiş tüm duydularım kifayetsiz,ümitsiz.

Yalvarırım,gurur etme...Beni sevdiğini söyle,gel bana.Dayanamıyorum hüzünler dolanmışken boynuma.Bu benim için bir kayboluş,bir yokoluş.Seni düşünmeden geçen bir anım yok,istemesem de.Yapamıyorum,duygularıma,kalbime,kendime söz geçiremiyorum.Ellerim,dudaklarım,yüreğim....nefesi ni özlüyor.Seni çok özlüyorum.Ben hayatta başka kimseyi sevemem,gelsen de gelmesen de bil ki bu yürek yalnız hayalinle yaşamaya müebbbet edildi senin tarafından.

Odamın her yanına,duvarlarının her köşesine hayallerin asılı çaresizliğimin her renginde.Mevsimler hep kış,gün hep gece ...Zaman takılı kalmış yanında olduğum son ana,geçmek bilmiyor sensiz.Aşkım,cananım,sevgilim omzuna yaslamışken başını söylemiştim,söylemiştim defalarca sana....Sensiz yaşayamam ben.
Sensiz olamam,sen yokken cehennem azabını yaşıyorum,sensiz ben yokum aşkım.
SENSİZ YAŞAYAMAM..........


Tanrım sana yalvarıyorum,aslında onu bu kadar çok sevmeme sebep olacak pek bir sebep olmadığını göster bana.Tüm bu yakarışlarımın sadece ve sadece kendi mutluluğum için olduğunu,tek kişilik bir aşkın sevmeyen için bir işkenceye dönüşebileceğini anlamama yardımcı ol.


Ayrılığı hazmetmeme yarayacak azim ve dirayet ver.Hepsinden önemlisi yarabbim aklıma mukayet ol ki,bir avuç hapla canıma kastetmişken,gazetelerin 3.sayfalarına iki satırlık haberle adımın soyadımın baş harfleri basılmasın.Olanca gururum da bir günlük haberle ezilip gitmesin mezarımın taşında.Hayalinden bile korktum be.


Bana vaktini söylemesen de,günlerden bir gün nasılsa başka birine aşık olup ve onun da beni seviyorken ki hallerinin hayallarini kurdurt geceleri.Saçmaladığımın farkındalığının farkına varmam için dünyadan çeşitli kesitler görmeme yardım et;hiç çaresiz,şifasız.Egomun altında ezilmek istemiyorum tanrım,kurtar beni.Ben asıl sana yalvarıyoruyorum.Nefes aldığıma şükretmemi sağlayacak insanlar çıkar karşıma.Beni gerçekten istemediğini anlamayan fikirleri çıkarıp sök aklımdan.


Sevmek sevdiğini sevgisizliğe hapsetmek mi! Ben aslında içten içe bu günlerin de geçeceğinin seslerini duyuyorum başka bir aşkın gölgesinde.Ben bunları düşünürken, onun sevdiğinin kollarında mutluluktan uykuya daldığını hissedebiliyorum.Sevilmek benim de hakkım değil mi! Can her şeyden tatlı,önce can.... Gerçek sevmek,kalbine gömüp gitmek demek; ama ben henüz aşkın bu kadar derinlerine inemedim,aşkım affet.Yaşamadım,yalnız filmlerde izledim,hikayelerde dinledim.


Hayat böyle geçmez,inan ben de hiç memnun ve mutlu değilim düşünmeden giyindiğim bu zayıf elbiseden.Zaten aslolan benim,kendimim....Kendim için yapıyorum zaten ne yapıyorsam ; ne olacak sanki,sonunda ölüm mü var!

SENSİZ YAŞAYAMAM....EVET....NE ZAMAN MI....BENSİZ YAŞAYAMAYACAĞIN ZAMAN.


Saat: 09:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.