Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/)
-   -   'Çat kapı' geldi çat kapı gitti (https://www.forumaski.com/serbest-kursu/53856-cat-kapi-geldi-cat-kapi-gitti.html)

FifiVePirtik 09.09.2013 17:56

'Çat kapı' geldi çat kapı gitti
 
'Çat Kapı' geldi Çat Kapı gitti
Çocukken hatırlıyorum annemle birlikte onun ünlülerin evine dalıp onları zor duruma soktuğu, normalde bir şekilde başka birisi yapsa çok "ukala, zorba" görünecek davranışları "sempatik ve kesinlikle içten" bir hale dönüştüren programını izlerdim.

Harip bir şey bu, aslında tanımadığın ama kendisini sana öyle yakın tanıtmış açıkça bildiğin ruhunu gördüğün ama bedeniyle hiç karşılaşmadığın birisinin mutluluğuna sevinmek ve ölümüne üzülmek.
[ARABASLIK]Bebeği doğduğunda sevinmiştim, haberini izlemiştim.
Bugün ölümünün haberini izledim ve üzgünüm.[/ARABASLIK]

Defne Joy Foster...


Beni üzen başka ölümlerde oldu, Türk Rock Müziği'nin varolmasını sağlayan Cem Karaca ve Barış Manço, Alice In Chains grubunun solisti Layne Staley, Dünyanın En iyi Sesi Luciano Pavarotti, muhtemelen Joker rolünü bir daha kimsenin oynayamayacağı şekilde tescilleyen Heath Ledger, usta aktör Rid Harris, geçen yıl vefat eden Fransız yönetmen Eric Rohmer ve iki yıl önce son turnesini sabırsızlıkla beklerken ölüm haberini aldığımda dünyanın geri kalanı gibi şaşırdığım Michael Jackson aklıma ilk gelenler oluyor...Tanımadığım halde içime işlemeyi başarmış, görmediğim halde bana bedenelrine baktığımda göremeyeceğim o şeyi, o hissi o ruhu göstermiş olan insanlar...

Bir yenisi de Defne oldu.

Ancak bir sanatçının ölümü, dünyasını dünyaya aktarmış, sahip olduğu tek şeyi kendisini paylaşabilmiş birinin ölümü onu aslında hiç görmemiş olanları da sarsabilir.

Ancak bir vampirler var. Medyanın vampirleri, din tacirleri...Başkalarının ölümüyle bile beslenen akbabalar.
Bugün Defne'nin ölümünde de tıpkı diğerlerinde olduğu gibi yalan haberler yaydılar. Bir insanın ölümüyle ilgili rant sağlamaya çalıştılar. Ya da ibretlik bir durummuş gibi daha otopsi sonuçları gelmeden sahte bir ölüm sebebi ortaya atıp üzerinden yorum yaptılar.
Alkol alıp öldüğü üzerine din tacirleri alkol dedi ve alkolün zararlarını anlattı medya vampirleri aşırı dozda uyuşturucu dedi geçmişte bu şekilde ölen ünlüleri anlattı. İnsan nasıl bu kadar çaresiz duruma düşebilir. Ahlakla kafayı bozmuş olan bu insanlar **** tarikatları kurup din hakkında konuşuyorlar ve 80 yaşında grup ****** kalp krizinden ölen üyelere sahipler... Bunun haricinde birisi ölürse ve ünlüyse muhtemelen şeytana uymuştur.
Aslında amaç basit "birinin ölüm şeklini kötülersen aslında yaşam şeklini kötülemiş olursun"...Amaç önce birinin ölüm şekliyle korkutmak, sonra ibret dersi vermek, sözde bir ahlak öğretmek ve "aramıza hoşgeldin" demek.

Herneyse...

Sadece bugün okuduğum ve dinlediğim haberlere, internet üzerinde sözlüklerde yapılan yorumlara inanamıyorum. Bu kadar kinle dolu olduğumuza inanamıyorum.

alıntı


Saat: 21:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.