Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Küçük Çakallar Çok Güldürecek (https://www.forumaski.com/sinema/133287-kucuk-cakallar-cok-guldurecek.html)

LifeisBeauty 30.09.2014 14:58

Küçük Çakallar Çok Güldürecek
 
Küçük Çakallar Çok Güldürecek


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Çakallarla Dans : Sıfır Sıkıntı filminde kahramanların çocukluk dönemi izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği filmde Şevket Çoruh’un çocukluğunu Berkan Çakar, İlker Ayrık’ı Efe Karaman, Timur Acar’ı Kaan Ürkmez ve Murat Akkoyunlu’yu Toprak Karaman canlandırdı. Şevket Çoruh; "Filmin bu serisinde çocukluk hallerimizi de görecek izleyici. Küçükken de çakal olmaya çalışan ama yine kendi çaplarında çakal olabilen çocukluklarımızı izlerken izleyici çok gülecek..." dedi.

Yönetmen Murat Şeker ise; “Filmimizin 3. Serisinde 4 kahramanımızın çocukluklarını görecek izleyici… Çocuklarla çalışmak çok keyifliydi… Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun çocuklukları nasıldı? diye sorsalar filmdeki çocuk oyuncularımızı gösterirdim… İnanılmaz bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum” dedi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Del Piero Hikmet, hayatının kırılma anını yaşayacağından habersiz olarak bindiği vapurda, ömrü boyunca unutamayacağı güzeller güzeli “dilsiz” bir kadın olan Mihriban ile tanışır. İkili gün geçtikçe kalp gözü ile anlaşıyor, anlaştıkça birbirine aşık oluyordur. Hayatında ilk defa bir kadın eli tutan Hikmet, Mihriban ile evlenme kararı alır. Mihriban’ın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir isteği olur. Ölmeden önce kızının tekrar “Anne” demesi… Ameliyatın pahalı olması tek engel olup, bizimkiler açısından, çakallık yapmadan bulunması zor bir meblağdır...

Çakallarla Dans : Sıfır Sıkıntı, 5 Aralık 2014'te sinemalarda!


Saat: 08:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.