Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sinema (https://www.forumaski.com/sinema/)
-   -   Yangın Var Film Tanıtımı (https://www.forumaski.com/sinema/149640-yangin-var-film-tanitimi.html)

Perii 19.03.2015 23:12

Yangın Var Film Tanıtımı
 
Yangın Var Film Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Vizyon Tarihi: 09 Aralık 2011
Yapımı : 2011 - Türkiye
Tür : Aile , Komedi , Romantik
Süre: 86 Dak.
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Oyuncular : Erkan Can , Şerif Sezer , Metin Yıldız , Yavuz Bingöl , Osman Sonant
Senaryo : Murat Batgi , Koray Çalışkan
Yapımcı : Koray Çalışkan



Film Özeti

İtfaiye kamyonları bozulan Karadenizli Çayırbağı beldesine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bir itfaiye aracı hibe eder. Karadenizli Koşman itfaiye arabasını teslim almak için hayatında ilk kez Diyarbakır’a ayak basar. Koşman, Diyarbakır’ın zenginliğini görür, Diyarbakır’a ve yaşayan halkına olan tüm algısı alt üst olur. Dönüş yolculuğu sırasında yanında gizemli bir misafir, dışarıda olağanüstü bir doğa, önünde uzun bir yol ve sıra dışı bir macera vardır. Aşk, hüzün ve kahkaha dolu 1.200 kilometrelik yolculuk Koşman ve Diyarbakır’dan kendisine katılan Asya’nın bütün hayatını değiştirir.

Perii 19.03.2015 23:22

Cevap: Yangın Var Film Tanıtımı
 
Bu film çok abartmışlar ya diyarbakırlılarla karadenizlileri birbirine sokuyordular.. Hatta araba diyarbakıra gelince yok rizeliler arabaya saldırmış... Neden saldırsınlar sanki rizede diyarbakırlı ağrılı vb. yaşamıyor ya. Ayrıca o lazca gürcice konuşma ne biz sanki konuşuyoruz lazca konuşan rizenin pazar ardeşen yerleri diğer tarafları konuşmaz. Konuşanlarda öyle başkalarının yanında lazca konuşmaz.. Ha şivemiz var nasıl var oldu yerine oldi yapıyorum yerine yapayrum harf yutarız ama türkçemizi değişmeyiz biz.
Neyse gelelim filme filmdeki yangın söndürme yeri komediydi gerçekden tazikli olunca hortumu tutamıyorsun ama o su tazikli değildi abartılmış :D Bir yer vardı bi göl ay otlu yer yüzüyordu orası harika bir yermiş :) Karadenizim zaten güzel bide şeyh camisi varya orası bizim camimiz cuma namazlarımız o kadar kalabalık olurki dışarda o meydan dolar yarın unutmasam çekeyim namaz kıalrken :) O sahne komediydi bide :)
Film güzeldide herşeyi bi abartılmış :D Koca trabzona itfaiyemi olmaz :d adamda zaten karadenizce konuşmuyor :D


Saat: 09:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.