Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Sony (https://www.forumaski.com/sony/)
-   -   Sony Xperia SP (https://www.forumaski.com/sony/62596-sony-xperia-sp.html)

Lased 26.10.2013 12:52

Sony Xperia SP
 
Sony Xperia SP

Tasarım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kaliteli üstün teknoloji
Xperia SP tasarım uzmanlığını bambaşka bir düzeye taşıyor. Çift kalıplama teknolojisinden yararlanarak tasarladığımız bu NFC özellikli Android telefon, kusursuz bir görünüme ve elinizle bütünleşen bir tasarıma sahiptir. Üstün kaliteli malzemeler, ayrıntılara verilen önem ve Sony uzmanlığını bir arada sunan bu akıllı telefon, gerçek anlamda yenilikçi bir tasarımla tanışmanızı sağlayacak.



Işıklı şerit, Android akıllı telefonunuzu daha da kişisel hale getirir. Sizi, gelen aramalardan ve mesajlardan Facebook bildirimlerine kadar her şeyden haberdar eder. Müzik dinlerken, aydınlatma tempoya göre yanıp söner, ses seviyesini yükselttiğinizde ışık da yoğunlaşır.

Ekran

İnsanı gerçekten etkileyen görüntü kalitesi – HD Reality Display
Keskin görüntü sunan ve çok parlak HD ekranla oradaymışsınız gibi hissedin. HD telefon Xperia SP mevcut en yüksek düzeydeki ekran çözünürlüğünü sunar – 720 tek seferde tarama, net görüntü ve parazitsiz kenarlar. BRAVIA® TV mühendislerimizin uzmanlığı, en kaliteli HDTV’den bekleyebileceğiniz kaliteyi size sağlamak için cep telefonu ekranlarımıza aktarılıyor. 4,6 inç HD Reality Display yüksek kalitede netlik ve üstün bir parlaklık sağlar. Geniş renk yelpazesiyle size en geniş renk spektrumunu sunar, böylelikle her ayrıntıyı canlı renklerde görüntüleyebilirsiniz.

Gerçek Ekran zekası – Mobile BRAVIA® Engine 2
Ünlü Mobile BRAVIA® Engine’in ikinci nesli Mobile BRAVIA® Engine 2; netlik geliştirme, üstün kaliteli renk yönetimi ve parazit azaltma özelliklerine gerçek zamanlı kontrast optimizasyonunu ekleyerek daha da iyi bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Mobile BRAVIA® Engine 2, ayrıca içerik türünü inceleyerek görüntüyü buna göre ayarlayabiliyor. Mobile BRAVIA® Engine 2′nin Reality Display’e eklenmesi, içeriğin en iyi biçimde görüntülenmesini sağlayacak şekilde otomatik olarak ayarlanan en akıllı HD cep telefonu ekranını oluşturuyor.

(1) Kontrast iyileştirme
Resim ve görüntülerdeki kontrast; resimdeki ayrıntıları öne çıkaran, en koyu bölümlerin biraz daha koyulaştırılması adımıyla iyileştirilir.

(2) Renk Yönetimi
Renk doygunluğu belirlenen renk tonları için artırılır, bu da söz konusu renklerin daha derin ve canlı görünmesini sağlar. Akıllı Mobile BRAVIA® Engine 2 yazılımı, ten rengini tam olarak çıplak gözle görüldüğü biçimde yeniden üretir.

(3) Parazit azaltma
YouTube gibi çevrimiçi kaynaklardan düşük kalitede akış kullanılırken bozulma ve gürültü azaltılır. Daha net izleme için gürültü hem tek tek çerçeve içinde hem de çerçeveler arasında azaltılır.

(4) Netlik filtresi
Mobile BRAVIA® Engine 2, görüntüdeki ayrıntı düzeyini genel olarak artıran bir netlik filtresi uygular. Bu, kenarları ve kontrastı azaltarak, gürültüyü artırmadan yapılır.

Kamera

Cep telefonu için Exmor RS™ özellikli 8 MP fotoğraf makinesi ile her ışık altında inanılmaz çekimler
8 megapiksel fotoğraf makinesi, lider Sony kameralarında bulunan modüllerin aynıları kullanılarak tasarlanmıştır. Cep telefonu için Exmor RS™ özelliği, yeni nesil BSI ışık sensörüne sahip olan Sony görüntü sensörü teknolojimizdeki bir yeniliktir. Aydınlatma teknolojisi ve renkli parazit azaltma özelliğiyle zorlu ışık koşullarında bile, düşük parazitli ve çok ayrıntılı çekimler yapabilen bir akıllı telefon tasarladık. Artık nesneleri daha canlı renklerde yeniden oluşturabilecek ve gece görüntülerini ve yüzleri inanılmaz netlikte çekebileceksiniz.

İşlemci

Yıldırım hızında performans – Çift çekirdekli işlemci
En yeni Sony yazılımlarını, güçlü Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro işlemcisiyle bir araya getirdik. Bu çift çekirdekli işlemci HD telefonunuza en iyi performans ve hızı sağlarken, pilinizi tüketmez; aynı anda birden çok uygulama çalıştırmanıza, yükleme süresi olmadan web’de gezinmenize ve videoları takılmadan izlemenize olanak verir. Snapdragon™ S4 Pro işlemci çekirdekleri eşzamansızdır, yani her çekirdek birbirinden bağımsız olarak çalıştırılır veya durdurulur. Böylece ihtiyacınız olan gücü ihtiyaç duyduğunuz anda alır, gücü gereksiz harcamazsınız.

Viky 26.10.2013 16:00

Cevap: Sony Xperia SP
 
Sony xperia' nın en son modeli Honami tek kelimeyle muhteşem ... Tanıtım videosunu izledim ... Olağan üstü ... Teknik özellikleriyle ıphone 5 ve S4 sollayıp geçmiş.. :)

Black 26.10.2013 16:02

Cevap: Sony Xperia SP
 
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL], Iphone 4s'le falan mukayese etme bence. Ben hic memnun değilim iphoneden. Nacizane tavsiyemdir sana.

Ekvator 26.10.2013 16:04

Cevap: Sony Xperia SP
 
Ben beğenmedim.

HaDeS 17.04.2019 11:40

Cevap: Sony Xperia SP
 
Kullanışlı telefon aslında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 01:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.