Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Tatil Rehberi (https://www.forumaski.com/tatil-rehberi/)
-   -   Bodrum'dan Marmaris'e Nasıl Gidilir? (https://www.forumaski.com/tatil-rehberi/160935-bodrumdan-marmarise-nasil-gidilir.html)

DeRDeST 20.07.2015 14:45

Bodrum'dan Marmaris'e Nasıl Gidilir?
 
Bodrum'dan Marmaris'e Nasıl Gidilir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Turizm sezonunun çok yoğun olduğu yaz aylarında tercih edilen en güzel adreslerden biri de Muğla’nın en ilçelerinden biri olan Bodrum’dur. Aynı zamanda bölgedeki en büyük ilçe konumundadır. Uzun bir tatil planı olan kişiler, Bodrum’dan sonra Marmaris gibi başka ilçeleri de tercih edebilirler. Bundan dolayı yazı içeriğimizde Bodrum'dan Marmaris'e karayolu ile nasıl gidileceğini sizlerle paylaşacağız.

Bodrum Marmaris arası kara yolu ulaşımından bahsedecek olursak iki ilçe arası uzaklığa ortalama 110 km diyebiliriz. Bu da kendi aracınızla 2 saat 15 dakika kadar sürer. Günümüzde gelişen yollar ve artan olanaklar sayesinde bu mesafe daha rahat ve kolay hale gelmiştir. Onun dışında Türkiye’nin birçok şehrinden de otobüs seferleri bulunmaktadır.

Yolculuğunuz sırasında kıyı şeridini kullandığınızda muhteşem manzaralar eşliğinde çok keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Bodrum-Marmaris arası yolda önünüze Çökertme, Akbükü koyları çıkacaktır. Buralarda istediğiniz yerlerde istediğiniz kadar mola da verebilir, bu güzelliklerin fotoğraflarını çekerek kendinize kalıcı hatıralar biriktirebilirsiniz. Yolculuğunuz devam ederken Akyaka’yı da göreceksiniz. İsterseniz orada da mola vererek farklı mekanlarda güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Bildiniz üzere Muğla da oteller konusunda çok farklı seçenekler sunan bir yerdir. Konaklayabileceğiniz pek çok alternatifiniz bulunmaktadır. Daha önceden araştırarak kendinize en uygun konaklama yerini de seçebilir, tatilinizi güzelleştirebilirsiniz. Marmaris’e geldiğinizde ise buraya da mutlaka birkaç gününüzü ayırmalısınız. Kimileri Marmaris’i Ege’nin en güzel denizine sahip ilçesi olarak kabul ederler. Marmaris’te mavi turlara katılabilir, çevre koylar ve adalarda güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Onun dışında Eski Çarşı’yı ziyaret ederek dilediğiniz gibi alışveriş yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Marmaris içi ulaşım da gayet gelişmiş olup semtler arası minibüs seferleri bulunmaktadır. Yakın ilçelere de ulaşım otobüs ve minibüslerle sağlanmaktadır. Marmaris otogarına gittiğinizde mevcut araçların hepsinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Hem Bodrum hem de Marmaris ilçeleri görülmeye değer güzelliktedirler. Son yıllarda karayolu ulaşımı daha da gelişmiş ve daha konforlu hale gelmiştir. Yolculuk esnasında önünden geçtiğiniz ilçelere de uğrayarak tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.


Saat: 11:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.