Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Tatil Rehberi (https://www.forumaski.com/tatil-rehberi/)
-   -   Bolu, Yedi Göller, Karacasu Kaplıcaları, Gölcük (https://www.forumaski.com/tatil-rehberi/51626-bolu-yedi-goller-karacasu-kaplicalari-golcuk.html)

Jade 04.09.2013 15:06

Bolu, Yedi Göller, Karacasu Kaplıcaları, Gölcük
 
Bolu, Yedi Göller, Karacasu Kaplıcaları, Gölcük

Büyük şehirde yaşayan ve günlük yaşantının yorucu etkilerinden kurtulmak isteyenler açısından bulunmaz bir nimet olarak ön plana çıkan Bolu ilinin ilçeleri, kolay ulaşımı ve uygun konaklama seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Dilerseniz mavi ile yeşilin buluştuğu Yedigöller milli parkını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz de özellikle kış aylarında Karacasu kaplıcalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yedigöller Milli Parkı: Karadeniz’in batısında yer alan engebeli bir araziye sahip bu yeryüzü cenneti dünyanın korunmaya alınmış değerleri arasında yer almaktadır. Tüm yılın yorucu etkilerinden kurtulmak istiyorsanız buraya gelebilirsiniz. Eşi benzerine rastlanmayan göl manzaralarıyla kaplı bu farklı yerleşim yeri her açıdan sizi dinlendirecektir. Barındırdığı göller birbirine dipten bağlı olduğu için alabalık ve diğer canlılar bakımdan aynı özelliğe sahip olmaktadır. Yeşilin ve mavinin muhteşem uyumunu birlikte gözlemlemek istiyorsanız bu kaliteli tatil adresini ziyaret edebilirsiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Karacasu Kaplıcaları: Bolu iline bağlı Karacasu ilçesinde yer alan kaplıcaları ile ünlüdür. İlçe içerisinde 23’ten fazla otel hizmet vermektedir. Pek çok apart otele de aynı şekilde küçük hamamlar yer almaktadır. Bolu iline son derece yakın bir şekilde bulunması da bu kaliteli ilçenin ön plana çıkan özellikleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda İstanbul iline sadece 250 km kadar uzaklıkta bulunması da bazı artılarını ön plana çıkarmaktadır.

Gölcük: Gizli cennetler durağımızın başrolü olarak ön plana çıkan gölcük bulunmaz bir yeryüzü cenneti olarak ön plana çıkmaktadır. Bolu iline sadece 15 km uzaklıkta bulunan bu yeryüzü cenneti Abant’a benzerliği ile de ön plana çıkmaktadır. Yaz aylarında bu ilçeye kaçarak kendinizi dinlendirebilirsiniz. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından keşfedildiği için eylül ve ekim aylarında ziyaret edilmesi tavsiye edilmektedir


Saat: 22:05

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.