![]() |
|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Fındıklı Keşkül Tarifi konusu , ...
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Fındıklı Keşkül Tarifi ![]() Malzemeler 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı hindistan cevizi 3 çorba kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 su bardağı dövülmüş fındık 1 su bardağı hindistan cevizi Hazırlanışı Sütü geniş bir tencereye alarak şeker, hindistan cevizi ve vanilya ilave ederek karıştıralım. Nişastayı süt içine koyarak yoğun bir şekilde karıştıralım.Keşkül hazır olduğunda biraz koyu bir görünüme sahip olacaktır. Keşkül hazır olduğunda altını kapatarak soğumaya bırakıyoruz.Soğuduktan sonra küçük kaselere koyarak üzerine fındık , hindistan cevizi gibi malzemeler ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet Olsun.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. ![]() ![]() Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
![]() | ![]() |
![]() |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |