|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Bıçak Tatlısı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.04.2014, 00:35 | #1 (permalink) |
| Bıçak Tatlısı Tarifi Bıçak Tatlısı Tarifi Malzemeler 1 Paket Margarin 2 Su Bardagi Süt 3 Su Baragi Un 1 Adet Yumurta Serbet Için: 500 gr Seker 1,5 Su Bardagi Su Hazırlanışı Önce serbeti hazirlayin.Bunun için seker ve 1.5 su bardagi suyu kaynatin.Limon suyunu ilave edin. Derin bir kapta margarini eritin.Sütü ekleyin.Kaynadiktan sonra altini kapatin.Unu azar azar ekleyin.Sürekli karistirarak hamur yapin.Hamur ilininca,yumurtayi ekleyin.Iyice yogurun.Hamuru firin kabina yayin.Elinizle düzeltin.Biçakla baklava dilimleri seklinde kesin. Önceden isitilmis 180 dereceli firinda üzeri kizarana dek pisirin.Firindan çikinca üzerine soguk serbet gezdirin.4 saat dinlendirip,servis yapin
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |