|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kremalı Turta Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.04.2014, 23:12 | #1 (permalink) |
| Kremalı Turta Tarifi Kremalı Turta Tarifi Hamuru İçin: İki Yumurta İki Çorba Kaşığı Yoğurt Yüz Yirmi Beş Gıram Tereyağı Üç Çorba Kaşığı Pudra Şekeri Bir Paket Kabartma Tozu Alabildiği Kadar Un Kreması İçin: İki Su Bardağı Süt Bir Yumurta Sarısı Bir Çay Bardağı Tozşeker Bir Çorba Kaşığı Un Bir Çorba Kaşığı Nişasta Bir Çay Bardağı Tozşeker Bir Tatlı Kaşığı Tereyağı Üzeri İçin: Pudra Şekeri İncir Reçeli Hazırlanışı: Hamuru için: on kaşık un, kabartma tozu, yumurta, tereyağı, yoğurt, pudura şekeri koyup yumuşak bir hamur elde edin. İç harcı için: Bir tencereye süt, tereyağı, şeker, yumurtanın sarısı, nişasta ve un koyup pişirin. Yuğurmuş olduğunuz hamuru tepsinizin büyüklüğüne göre açın. Ilımış olan kremayı açmış olduğunuz hamurun üzerine boşaltın. Kalan diğer hamuruda açıp üzerini kapatın. İki yüz derecede ısıtılmış fırında pişirin. Üzerine küp küp doğradığınız incir ve pudura şeker ile süsleyin. Afiyet olsun.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |