|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Frambuazlı Şeftali kup konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.07.2014, 14:35 | #1 (permalink) |
| Frambuazlı Şeftali kup Frambuazlı Şeftali kup Hazırlama süresi: 15 dakika 400 gram yağsız yoğurt 4 silme yemek kaşığı toz tatlandırıcı 800 gram frambuaz 8 adet orta boy şeftali (soyulmuş, dilimlenmiş) 2 adet yulaflı bisküvi (kırılmış, servis için) Nasıl yapılır? Yoğurt ve 2 yemek kaşığı tatlandırıcıyı karıştırın. Frambuazın yarısını karışıma ilave edin. Karışımı blenderdan geçirin. Dört dondurma kupuna 4 adet şeftaliyi dilimleyerek paylaştırın. Frambuaz karışımını ilave edin. Bir kat daha şeftali dilimleri dizip, frambuazlı karışımı yeniden paylaştırın. Her bir kupun üzerini şeftali dilimi, frambuaz ve kırılmış bisküvi ile süsleyin. 10-15 dakika buzdolabında bekletip servis yapabilirsiniz. Beslenme notu: 1 porsiyonu 200 kaloridir. Kalsiyum, B2, B12, C vitamini ve potasyum içerir.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |