|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Elmali Tarçinli Parfe konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
17.07.2014, 10:53 | #1 (permalink) |
| Elmali Tarçinli Parfe Elmali Tarçinli Parfe Malzemeler MALZEMELER; 2 Poşet sade kremşanti 2 su bardağı süt 1 Paket petibör bisküvi 2 Adet iri elma Tarçın, 3 Yemek kaşığı şeker Tarif YAPILIŞI; Elmaların kabuklarını soyup küp doğrayın içerisine 3 yemek kaşığı şekeri ve istediğiniz miktar tarçın ilave edip elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin..Elmalar pişip soğurken ,bisküvileri elinizle minik minik kırın.. Diğer taraftan 2 su bardağı süte 2 poşet krem şantiyi katıp çırpın .. Şanti koyulaşınca içine bisküvileri ve elmayı ilave edip karıştırın.. Bir kalıbın altına streç film yada bir poşet serin içine yaptığınız karışımı doldurun üzerini düzenleyin ve buz dolabında soğuyup donmaya bırakın.. Donan parfenizi kalıbından çıkarıp dilimleyin.. Afiyet olsun.. alıntı
__________________ |
17.07.2014, 11:17 | #2 (permalink) |
| Cevap: Elmali Tarçinli Parfe İlk kez görüyorum..ekmeğe de benziyor biraz..tadı güzeldir umarım Teşekkürler paylaşım için
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
17.07.2014, 11:21 | #3 (permalink) | |
| Cevap: Elmali Tarçinli Parfe Alıntı:
buda kremşantiden dolayı sanırım beyaz
__________________ | |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |