Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlılar
facebook bağlan


İsviçre Rulosu Pasta Tarifi

Tatlılar kategorisinde açılmış olan İsviçre Rulosu Pasta Tarifi konusu , İsviçre Rulosu Pasta Tarifi İsviçre Rulosu Tarifi, İsviçre Rulo Pasta Tarifi Nasıl Yapılır, Ayrıntılı Bir Şekilde Rulo Pasta Nasıl Yapılır Özel gereçler 32,5 x 23 cm isviçre rulosu kalıbı Malzemeler ...


Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Behice

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09.11.2014, 18:18   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İsviçre Rulosu Pasta Tarifi



İsviçre Rulosu Pasta Tarifi

İsviçre Rulosu Tarifi, İsviçre Rulo Pasta Tarifi Nasıl Yapılır, Ayrıntılı Bir Şekilde Rulo Pasta Nasıl Yapılır




Özel gereçler

32,5 x 23 cm isviçre rulosu kalıbı
Malzemeler

3 büyük yumurta
100 gr toz şeker. Ayrıca biraz da üzerine serpmek için.
Bir tutam tuz
75 gr kendi kabaran un
1 çay kaşığı vanilya esansı
6 yemek kaşığı ahududu reçeli (veya içini doldurmak için herhangi bir çeşit reçel ya da çikolatalı fındık kreması)


İsviçre Rülosu Tarifi

1 . Fırınınızı önceden 200°C’ye ısıtın. Kalıbın tabanına fırın parşömeni serin.

2. İçinde su kaynayan bir tencerenin üzerine bir kâse yerleştirin; tabanı suya değmemelidir.

3. Yumurtaları, şekeri ve tuzu ekleyip koyulaşana dek 5 dakika mikserle çırpın.

4. Karışımı kontrol edin: Çırpıcılardan süzülen damlalar birkaç saniye yüzeyde kalmalıdır.

5. Kâseyi tencerenin üzerinden alın, tezgâha koyun. Soğuyuncaya kadar 1-2 dakika çırpın.

6.Unu eleyin, vanilya esansı ile birlikte yavaşça ekleyin, hacmini korumaya dikkat edin.

7. Kalıba dökün, köşelere kadar dikkatle yayıp üzerini spatulayla düzeltin.

8.Isıtılmış fırında, dokunulduğunda esnek ve katı olana dek 12-15 dakika kadar pişirin.

9. Kek kenarlarından ayrıldığında hazır demektir.

10.Bir tabakta parşömene ince bir kat toz şeker serpin.

11.İsviçre rulonuzu kalıbından dikkatlice toz şekerin üzerine ters çevirin.

12.5 dakika soğumaya bırakın, sonra parşömeni kekten dikkatlice ayırın.

13.İçine sürmek için,reçel fazla koyu ise küçük bir tencerede biraz ısıtın.

14. Reçeli kekin üzerine sürün, bir spatulayla kenarlarına kadar yayılmasını sağlayın.

15.Bir bıçağın tersiyle kısa kenarlardan birinin kenarından 2 cm içerden bir girinti yapın.

16.Parşömeni kullanarak girinti yaptığınız kenardan başlayıp nazikçe ama sıkıca yuvarlayın.

17.Kekin sarılı ve şekilli durmasını sağlamak için fırın parşömenini kullanın.

18. Servise hazır olduğunda keki kâğıttan çıkarın ve bir servis tabağına yerleştirip üzerine toz şeker serpin.
SAKLAMA Rulo hava geçirmez bir kapta 2 gün dayanır.

Amazonn beğendi.
__________________

.
.
.
.



.
.
.
.
.

Behice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 2
Amazonn, Behice
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 08:06