|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
15.11.2014, 14:37 | #1 (permalink) |
Susmanın kalelerine sığınıyorum..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi Pekmezli armut tatlısı malzemeleri 4 armut ¾ su bardağı keçiboynuzu pekmezi 1 paket vanilya 2 karanfil 1 yıldız anason Pekmezli armut tatlısı hazırlanışı Armutları yıkayıp boyuna ortadan ikiye kesin. Çekirdek yatağını çıkartın ve armutları geniş bir tencereye dizin. Armutların üzerini geçecek kadar su, vanilya, yıldız anason ve karanfilleri ekleyip kapağı kapalı olarak orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine pekmezi gezdirin ve suyunu çekinceye kadar pişirmeye devam edin. Ilınınca servis tabağına alın ve kaymak ile birlikte servis yapın. Afiyet olsun.
__________________ ÖMD. ♡ |
15.11.2014, 20:24 | #2 (permalink) |
| Cevap: Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi En son bir oturmada yapmışlardı, görüntüsü gibi tadı da güzel oluyor |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |