|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Erik Reçeli konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.11.2012, 21:41 | #1 (permalink) |
∞ | Erik Reçeli 1 kg. üryani erik 1 kg. toz şeker 1 limon Erik yıkanır, çekirdekleri çıkarılır, tencereye bir kat erik, bir kat şeker olmak üzere yerleştirilir, tencerenin kapağı kapatılır, bir gece bekletilir, ertesi günü hiç su koymadan, kıvam alana kadar pişirilir, limon eklenir, 5 dakika sonra ateşten alınır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |