|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Frambuaz Reçeli konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.11.2012, 21:49 | #1 (permalink) |
∞ | Frambuaz Reçeli 500 gr. frambuaz 300 gr. toz şeker Yarım limon Yapılışı: Frambuazı, şekeri ve limon suyunu bir tencereye koyup yavaşça karıştırın. Karışımı, orta ateşte pişirip bir taşım kaynatın. Bir kevgir yardımıyla yüzeye çıkan köpükleri alın. Kaynattıktan sonra 10 dakika daha, zaman zaman tahta bir kaşıkla karıştırarak yüksek ateşte kaynatmaya devam edin. Köpüklenme olmaya devam ederse, köpükleri alın. Kavanozları ve kapaklarını 10 dakika boyunca 100 derece fırında ya da 5 dakika kaynar suya koyarak sterilize edin. Sıcak reçeli, kavanozlara boşaltın ve 24 saat boyunca kapalı kavanozları ters olarak bekletin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |