Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlılar
facebook bağlan


Florentin Bisküvileri Tarifi

Tatlılar kategorisinde açılmış olan Florentin Bisküvileri Tarifi konusu , Florentin Bisküvileri Tarifi Harika bisküvi tadında kurabiyeler.. Florentin Bisküvileri Bu gevrek İtalyan bisküvilerinin içleri meyve ve kuruyemiş doludur ve dışları da kaliteli çikolata ile kaplıdır. Hızlı bir ikindi çayı ikramı ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.07.2015, 19:35   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Florentin Bisküvileri Tarifi



Florentin Bisküvileri Tarifi



Harika bisküvi tadında kurabiyeler.. Florentin Bisküvileri
Bu gevrek İtalyan bisküvilerinin içleri meyve ve kuruyemiş doludur ve dışları da kaliteli çikolata ile kaplıdır. Hızlı bir ikindi çayı ikramı olarak idealdir.

Florentin Bisküvileri malzemeleri:


3 yemek kaşığı tereyağı
1kahve fincanı toz şeker
1 yemek kaşığı bal
1 kahve fincanı sade un (elenmiş)
1 çay bardağı doğranmış karışık meyve kabuğu
1 kahve fincanı kiraz şekerlemesi (ince kıyılmış)
1 çay bardağı beyazlatılmış badem (ince kıyılmış)
1 çay kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı yağlı krema
1 paket kaliteli siyah çikolata (parçalara ayrılmış)

Florentin Bisküvileri yapılışı:
Fırınınızı önceden 180°C'de ısıtın ve iki fırın tepsisini parşömenle kaplayın.
Tereyağı, şeker ve balı küçük bir tencereye koyup kısık ateşte eritin.
Ilık hale gelinceye kadar soğutun.
Çikolata dışındaki tüm malzemeleri içine ekleyin.
Karışımdan birer çay kaşığı dolusu alarak sırayla tepsiye dizin, aralarında yayılabilmeleri için boşluk bırakın.
Esmerleşene kadar 10 dakika pişirin.
Renklerinin çok koyu olmasına izin vermeyin.
Birkaç dakika tepside beklettikten sonra tamamen soğumaları için ızgara teline alın.
Çikolata parçalarını bir tencere kaynayan suyun üzerine yerleştirdiğiniz ısıya dayanıklı bir kâseye koyun.
Kâsenin tabanının suya değmemesine dikkat edin.
6 Çikolata eriyince bir spatulayla her bisküvinin altına ince bir kat çikolata sürün.
Bisküvileri çikolatalı kısımları üste gelecek şekilde ızgara teline dizin ve bekletin.
Bisküvilere ikinci bir kat çikolata daha sürün.
Tam donmak üzereyken çatalla dalgalı çizgiler yapın.

SAKLAMA Bisküvileriniz hava geçirmez bir kapta 5 gün dayanır.

Püf Noktası:
Üç farklı renkte Florentin yapabilirsiniz: Bisküvilerin üçte birini sütlü çikolata, üçte birini beyaz çikolata ve kalanını da siyah çikolata ile kaplayın. Veya çarpıcı bir etki yaratmak için bisküvilerin üzerine sürdüğünüz iki kat çikolatayı farklı renklerde kullanıp zikzak yapabilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.





Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız.




.
Jineps isimli Üye şuanda  online konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 1
Ravza
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 23:08