|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan İncir Reçeli Tarifi Yapılışı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.10.2015, 13:06 | #1 (permalink) |
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| İncir Reçeli Tarifi Yapılışı İncir Reçeli Tarifi Yapılışı Malzemeler: 120 adet reçellik soyulmuş incir (pazarda satılanlarla 4 paket ~ 600 gr) 1 kilo 300 gr toz şeker (~ 5 su bardağı) 1 litre su yarım limonun suyu Hazırlanması: 1. İncirlerin ortasını (boyuna) kürdanla delin. İncirleri soğuk su dolu bir kaseye atın. 5 dakika bekletin. İki avucunuzun arasına aldığınız birkaç incirin suyunu sıkarak süzün. Tüm incirleri bu şekilde kaseden alın. İncirleri tekrar su dolu bir kaseye alın ve aynı işlemleri tekrarlayın. |
21.11.2015, 15:49 | #2 (permalink) |
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İncir Reçeli Tarifi Yapılışı teşekkürler |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |