|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Cennet Hurması Reçeli Tarifi - Yapılışı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
16.10.2015, 13:51 | #1 (permalink) |
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cennet Hurması Reçeli Tarifi - Yapılışı Cennet Hurması Reçeli Tarifi - Yapılışı Malzemeler 3 Adet cennet hurması 1 Su bardağı sıcak su 2 Su bardağı toz şeker Yapılışı Cennet hurması (bazı bölgelerde cennet elması olarak da bilinir) reçeli yaparken dikkat edilmesi gereken nokta; cennet hurmalarının sert yani tam olgunlaşmamış olanlarından seçmemiz gerektiğidir. Cennet hurmalarını iyice yıkıyoruz. Kabuklarını soyuyoruz. Küçük küpler halinde doğruyoruz. Doğradığımız hurmaları tencereye alıyoruz. Üzerine 2 su bardağı toz şekeri gezdirerek döküyoruz. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |