Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Tatlılar
facebook bağlan


Muz Reçeli

Tatlılar kategorisinde açılmış olan Muz Reçeli konusu , Muz Reçeli Malzemeler • 2 kg muz • 1 paket vanilya • 1 kg toz şeker • ½ adet limon Yapılışı 1. Muzların kabuklarını soyun ve ince ince dilimleyin. 2. ...


Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By Paradox

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.01.2016, 09:51   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Muz Reçeli



Muz Reçeli







Malzemeler

• 2 kg muz
• 1 paket vanilya
• 1 kg toz şeker
• ½ adet limon

Yapılışı

1. Muzların kabuklarını soyun ve ince ince dilimleyin.
2. Üzerine şeker ve vanilyayı ekleyip, muzları ezmeden yavaşça karıştırın.
3. Şekerli muzlu karışımı 1 saat kadar bekletin.
4. Muzlar şekeri ve vanilya aromasını iyice çektikten sonra büyükçe bir tencereye alın.
5. Üzerine yarım limonun suyunu sıkın ve pişirin.
6. Kaynamaya başladığında 5 dakika daha pişirin.
7. Kavanozlara paylaştırarak soğumaya bırakın.
8. Soğuduktan sonra kavanozların kapağını kapatıp serin yerde muhafaza edin.
9. Dilediğinizde kavanozlardan çıkararak servis edin.




__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2016, 11:12   #2 (permalink)
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Muzdan reçel olur mu ki ? Kaynatınca muz dağılmıyormu ?

__________________



Gâh safa buldu gönül ayînesi, gâh keder,
Böyledir hal-i cihan, böyle gelmiş, böyle gider.
Paradox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2016, 11:21   #3 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Alıntı:
Paradox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muzdan reçel olur mu ki ? Kaynatınca muz dağılmıyormu ?
Kaynamaya başlayınca 5 dakika ocakta kalıyor sonra kapatılıyor.
Fazla kaynamadığı için dağılmaz yani

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2016, 11:23   #4 (permalink)
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Alıntı:
EbruLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kaynamaya başlayınca 5 dakika ocakta kalıyor sonra kapatılıyor.
Fazla kaynamadığı için dağılmaz yani
Tadı nasıldır acaba, denemek isterdim görüntü itibariyle enfes görünüyor


__________________



Gâh safa buldu gönül ayînesi, gâh keder,
Böyledir hal-i cihan, böyle gelmiş, böyle gider.
Paradox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2016, 11:27   #5 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Alıntı:
Paradox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tadı nasıldır acaba, denemek isterdim görüntü itibariyle enfes görünüyor

Hiç tatmadım bende merak ettim ama bi gül reçeli kadar olamaz diye düşünüyorum

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2016, 11:36   #6 (permalink)
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Alıntı:
EbruLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hiç tatmadım bende merak ettim ama bi gül reçeli kadar olamaz diye düşünüyorum

Gül reçeli sevemiyorumda muz iyi olabilir. Bide erik reçelini merak ediyorum. İnceden mayhoş olur onun tadı

EbruLi beğendi.
__________________



Gâh safa buldu gönül ayînesi, gâh keder,
Böyledir hal-i cihan, böyle gelmiş, böyle gider.
Paradox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2016, 01:13   #7 (permalink)
Üyeliği Durduruldu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Muz Reçeli

Güzel gözüküyor

Kaygusuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 5
Düşes, EbruLi, FragiLe, Kaygusuz, Paradox
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 02:56