|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Frambuaz Soslu Kızarmış Lokma konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.08.2016, 13:42 | #1 (permalink) |
| Frambuaz Soslu Kızarmış Lokma Frambuaz Soslu Kızarmış Lokma Lokma tatlısını evde kendiniz de yapabilirsiniz. Hazır alabileceğiniz veya evde hazırlayabileceğiniz Frambuaz sos da lokma tatlısına çok yakışacak! Malzemeler Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 çay bardağı sızma zeytinyağı 1 yemek kaşığı toz şeker Bir tutam tuz 1 çay kaşığı vanilya esansı 1 su bardağı un Kızartmak için Ayçiçek yağı Üzeri için Yarım su bardağı toz şeker 2 tatlı kaşığı tarçın Servis için Frambuaz sos Hazırlanışı: Süt, su, sızma zeytinyağı, toz şeker ve tuzu bir sos tenceresinde sürekli karıştırarak kaynatın. Fokurdamaya başlayınca ocaktan alın. Vanilya esansı ve unu ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar silikon bir spatula yardımıyla hızlıca karıştırın. Karışım ılındıktan sonra bir sıkma torbasına doldurun. Küçük yuvarlaklar sıkın ve kızgın ayçiçek yağında renkleri altın sarısı olana kadar kızartın. Kızaran hamurları kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Üzeri için toz şeker ve tarçını bir karıştırma kabında karıştırın ve hamurlar sıcakken bu karışıma bulayın. Yanında frambuaz sosla sıcak servis yapın.
__________________ all the best. |
26.08.2016, 14:42 | #2 (permalink) |
Frav frivlbehz. | Cevap: Frambuaz Soslu Kızarmış Lokma Allah askina tatlilari kizartmaktan vazgecin! Napiyonuz kardes siz? Nasil bir damak zevki bu?
__________________ life over comp. sci. |
26.08.2016, 16:17 | #3 (permalink) |
Özel Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Frambuaz Soslu Kızarmış Lokma İlginç
__________________ . Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçecekmiş gibi gelecek. Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçmeyecek... |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |