|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Antep Fıstıklı Kadayıf Tatlısı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 00:57 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Antep Fıstıklı Kadayıf Tatlısı Antep Fıstıklı Kadayıf Tatlısı Porsiyon : 4 Hazırlanma : 30 dk Pişirme : 35 dk Malzemeler - 250 Gr Antep Fıstığı - 400 Gr Tel Kadayıf - 100 Gr Tereyağı Şurubu İçin - 300 ml Su - 300 Gr Toz Şeker Hazırlanışı Tereyağını eritin. çukur bir kaba alıp kadayıfı ekleyin. Tereyağını kadayıfa iyice karıştırın. Yağlanmış yuvarlak bir kalıba elinizle bastırarak yayın. Antep fıstıklarını kadayıfın üzerine boşluk kalmayacak şekilde yayın. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Şurup için su ve şekeri tencereye alıp kaynatın. Sıcak şerbeti sıcak tatlının üzerine gezdirerek dökün. Yarım saat bekletin. Dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun. Kalori Miktarı Toplam Kalori Miktarı : 4567 Kcal 1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 1142 Kcal |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |