|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Halka Tatlısı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 01:05 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Halka Tatlısı Tarifi Halka Tatlısı Tarifi Hazırlanma : 60 dk Malzemeler - 1 Çorba Kaşığı Buğday Nişastası - 2 Çay bardağı Hindistan Cevizi - 2 Çorba Kaşığı İrmik - 1 Su bardağı Tereyağı - Yarım Çay kaşığı Tuz - 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Un - 5 Adet Yumurta Kızartmak İçin - 2 Su bardağı Sıvı Yağ Şerbeti İçin - 1 Tatlı kaşığı Limonun Suyu - 3 Su bardağı Su - 4 Su bardağı Toz Şeker Hazırlanışı Tencereye su,tuz ve tereyağını koyun yağ eriyene kadar karıştırın. Sıcak suya unu ekleyin 5 dakika pişirin. Ocağı kapatın ve kanştırarak soğumasını sağlayın. Yumurtaları hamurun üzerine teker teker kırarak iyice yedirin. İrmik, nişasta ve hindistan cevizini ekleyin, karıştırın. Hazırladığınız hamuru mutfak poşetine koyun ve sıkmak için ucunu kesin. Yağı tencereye koyun ve çok kızdırmadan, hamurları yuvarlak şekilde hazırlayarak kızartın ve ılık şerbetin içine atın. Şerbeti, su ve şekeri kanştırın, kaynatın. Limon suyunu ekleyin, soğumaya bırakın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |