|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Tarçın Şurublu Güllaç Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 16:20 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Tarçın Şurublu Güllaç Tarifi Tarçın Şurublu Güllaç Tarifi Porsiyon : 8 Hazırlanma : 30 dk Malzemeler - 1 Su bardağı Antep Fıstığı Çekilmiş - 5 Çorba Kaşığı Gül Suyu - 35 Adet Güllaç Yufkası Şerbeti İçin - 4 Su bardağı Su - 4 Su bardağı Toz Şeker - Kararında Çubuk Tarçın Hazırlanışı Su, toz şeker ve tarçını karıştırıp kaynatın. Tarçını tencereden alın. Kaynayan şerbetin içine tek tek yufkaları atın ve şerbeti çekince bir tepsiye çıkartın. Tüm yufkalar bitince, soğumaya bırakın. Servis yaparken, fıstık ve gül suyu serpin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |