|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Böğürtlenli Parfe konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.11.2013, 15:01 | #1 (permalink) |
| Böğürtlenli Parfe Böğürtlenli parfe Malzemeler 2 su bardağı soğuk süt 2 poşet toz kremşanti 200gr labne peyniri 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1 paket vanilya 400gr böğürtlen Süslemek için : Taze nane yaprakları Böğürtlen Böğürtlenli parfe yapılışı: Toz kremşanti sütle birlikte katılaşıncaya kadar çırpılır. Labne peyniri,vanilya,pudra şekeri eklenip çırpılmaya devam edilir.Böğürtlenler mutfak robotunda püre haline getirilip karışıma eklenir 1 dakika kadar çırpılır varsa baton kalıp yoksa eğer bir borcama streç filim serip karışım içlerine paylaştırılır.Kaseler derin dondurucuda bir gece saklanır.Kalıptan çıkartılır üzerleri süslenerek servis edilir.
__________________ |
05.12.2013, 21:04 | #2 (permalink) |
Galatasaray'ım
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Böğürtlenli Parfe Hmm lezzetli görünüyor denemek lazım (:
__________________ Sus!.. Sus ki ölüm bana yâr ben ölüme Yâr olayım… sen toprak kesil cesedime… |
06.12.2013, 21:17 | #3 (permalink) |
| Cevap: Böğürtlenli Parfe Evet muhteşem bir görüntüsü var..ama bence @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] daha iyisini yapar
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
06.12.2013, 22:07 | #4 (permalink) | |
| Cevap: Böğürtlenli Parfe Alıntı:
__________________ | |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |