|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kuru Kayısı Reçeli tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.12.2013, 19:04 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Kuru Kayısı Reçeli tarifi Kuru Kayısı Reçeli MALZEMELER: 500 gram kuru kayısı, 5 su bardağı toz şeker, 2,5 bardak su, 2 çorba kaşığı limon suyu. YAPILIŞI: Bir tencereye şeker ile su konup kaynatılır. Bu sırada sıra ile şu işlemler yapılır: • Bir gün önceden ıslatılmış kuru kayısılar iyice süzülür. Şurup koyulaşınca, limon suyu ilave edilip, kaynatmaya devam edilir. • Kaynama sırasında meydana gelen “köpükler” delikli kepçe ile alınır. • Kıvamına geldikten sonra ateşten alınır. • Soğuduktan sonra kavanoza doldurulur. Ağzı sıkıca kapatılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |