|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Vişneli Pirinç Tatlısı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.01.2014, 20:03 | #1 (permalink) |
| Vişneli Pirinç Tatlısı Vişneli Pirinç Tatlısı MALZEMELER: 4 kişilik • 4 su bardağı pirinç • Üç buçuk su bardağı süt • 250 mi krema • 1 tutam tuz • 1 paket vanilya • Yarım su bardağı tozşeker Visneli Pirinc Tatlisi Sos için: • 1 tatlı kaşığı nişasta • 1 su bardağı su • 3 çorba kaşığı tozşeker • 250 gram çekirdeksiz vişne Vişneli Pirinç Tatlısı tarifi PİRİNCİ iyice yıkayıp süzün. tuz, vanilya, Süt, krema, ve tozşekeri tencereye koyun. Hafif ateşte koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Kaselere boşaltın. Sosu için nişastayı suda eritin. Küçük boy tencereye alın. Vişneyi ve Toz şekeri ekleyin. Sos kıvamına gelene kadar pişirin. Kasedeki tatlının üzerine vişneli sostan gezdirin. Oda sıcaklığında ılınmaya bırakın. Daha sonra buzdolabında soğutarak servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |