|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kaşık Helvası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.01.2014, 20:15 | #1 (permalink) |
| Kaşık Helvası Kaşık Helvası MALZEMELER • 250 gr tereyağı • 3 su bardağı un • 2 su bardağı şeker Kasik Helvasi Kaşık Helvası tarifi 1- Tencerede yağ eritilir. Un ilave edilip kavrulur. İyice kavrulduktan sonra ateşten alınır. 2- Şeker ilave edilip, karıştırılır. Soğumadan hemen kapağı kapatılır. Biraz bekledikten sonra kapağı açılıp, bir çay bardağı su ilave edilip, iyice karıştırılır. Toplanmazsa hafif yoğrulur. 3- Daha sonra helvadan bir kaşık alıp, elle bastırılıp kalıp yapılır. Servis tabağına kaşık kalıbını almış helvalar yerleştirilir.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |