![]() |
|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kolay Keşkül Tatlısı konusu , ...
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kolay Keşkül Tatlısı ![]() MALZEMELER 150 gr. badem 1,5 kahve fincanı pirinç unu 1,5 çorba kaşığı nişasta 5 su bardağı süt 1,5 su bardağı toz şeker (veya 30 adet tatlandırıcı) 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi Keşkül Tatlisi Keşkül Tatlısı tarifi Bademleri sıcak suda bekletip kabuklarını soyarız. Ro*botta iyice çekip ezeriz. Pirinç unu ve nişastayı azıcık süt ile ezip topaksız hale getiririz. Sütü tencereye ekleyip iyice kay*natırız. Bir fiske tuz atarız. Kaynamış sütten biraz alıp badem*lerin üzerine dökeriz. Pirinç unu ve nişasta karışımını yavaş yavaş kaynayan süte ekleriz. Daha sonra bademleri ekleriz. Hindistan cevizini ekleyip karıştırırız. Sütün üzeri göz göz ola*na dek pişiririz. Kâselere alıp Antep fıstığı, Hindistan cevizi ve nar ile süsleriz.
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |