|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan MEYVELİ JÖLE konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
15.09.2012, 20:38 | #1 (permalink) |
It doesn't motter
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| MEYVELİ JÖLE Malzemeler 1 paket vanilyalı puding 3 su bardağı süt 2'şer adet armut, elma ve muz 1 su bardağı dondurulmuş vişne 1 paket vişneli jöle MEYVELİ JÖLE TARİFİ Vanilyalı pudingi 3 su bardağı sütle bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak orta hararetli ocakta pişirin. Pudingi kupların yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Muz, vişne, kabukları soyulmamış elma ve armutları küp doğrayıp karıştırın. Karışık meyvelerı pudingin üzerine paylaştırın. Toz jöleyi, paketin üzerindeki tarife göre pişirin. Meyvelerin üzerine pay edin. Buzdolabinda 1-2 saat bekletip soğuk olarak servis yapın
__________________ Üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur, Karanlık varsa ışığın yokluğudur, Eğer heryer karanlık ve üşüyorsan işte bu O'nun yokluğudur. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |