|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Kaymaklı Ekmek Kadayıfı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.01.2014, 01:35 | #1 (permalink) |
Kafam hep duman.. | Kaymaklı Ekmek Kadayıfı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı Malzemeler 400 gram kaymak 1 adet ekmek kadayıfı 5 su bardağı sıcak su 2 kg tozşeker 5 su bardağı soğuk su Yarım limonun suyu Süslemek için: File antepfıstığı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı Yapılışı Ekmek kadayıfını kendinden büyük bir tepsiye yerleştirin. Üzerine 5 su bardağı sıcak suyu gezdirin. Ayrı bir yerde tozşeker ve 5 su bardağı soğuk suyu bir taşım kaynatın. Daha sonra ekmek kadayıfının üzerine şerbeti gezdirin. Tepsiyi ocağa oturtup, ara sıra çevirerek ağır ateşte pişirin. Pişirme sırasında tepsinin yanlarında biriken şerbeti ara ara tatlının üzerine gezdirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Dilimleyip, üzerlerine kaymak yerleştirin. File antepfıstığı serpip servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |