|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Köstebek Pasta (eti Puf) Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.03.2014, 03:43 | #1 (permalink) |
| Köstebek Pasta (eti Puf) Tarifi Köstebek Pasta (eti Puf) Tarifi Kek icin gerekli Malzemeler : 2 tane yumurta yarim su bardagi seker yarim su bardagi siviyag yarim su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1-1.5 su bardagi un renkli gida boyasi İçi İçin; Krem Santi Yapilisi : Ilk olarak Kabimiza yumurtalar ile sekeri alip yaklasik bes dakika iyice köpük olana kadar mikserle cirpalim.Sonra icine sirasi ile diger malzemeleri alip güzel ve akiskan bir kek hamuru elde edene kadar cirpalim.Gida boyamizida katip cirpmaya devam edelim.Bu karisimi yaglanmis firin tepsimize döküp 200 dereceli firinda yaklasik 15-20 dakika pisirelim.Pisen kekimizi balkona atalim sogumasi icin .Soguyan kekimizi Tezgahimiza alalim ve su bardagi ile yuvarlak sekiller cikartalim.Sonra kekimizin arta kalanini elimizle ufalayip un haline getirelim.Kremsantiyi arkasinda yazilan tarifine göre hazirlayip cirpalim.krem santimizi torbamiza koyup yuvarlak keklerimizin üzerine güzelce yüksek olmak sarti ile sikalim.sonra santili kekimizi yan yan tutup ufalanmis kekimize bulayalim.her tarafi keke bulanan pastamiza artik elimizle sekil verebiliriz.ben bir taraftan un haline gelmis keki pastamizin üzerine döküyorum,diger taraftan elimle cevire cevire düzenleyip yuvarlak bir form vermeye calisiyorum.Bu sekilde tüm pastamizi yapip bitirelim ve üc saat buzdolabinda dinlendirip servis yapalim. Afiyet Olsun Alıntıdır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |