|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan 9 Katlı Pasta Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.03.2014, 13:02 | #1 (permalink) |
| 9 Katlı Pasta Tarifi 9 Katlı Pasta Tarifi Malzemeler Hamur için 2 yumurta 1 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı süt 1 kahve fincanı eritilmiş margarin 1 çay kaşığı karbonat 8 kahve fincanı silme un Krema için 1 kilo süt 2 su bardağı şeker 2 dolu yemek kaşığı un 2 yumurta Yarım paket margarin Kakao Vanilya 250 gr. ceviz. Yapılışı Hamur malzemelerinin hepsi karıştırılarak hamur yapılır. Yapılan hamur 9 parçaya ayrılır. Parcçalar tek tek yuvarlak şekılde açılır ve tek tek fırında pişirilir. Krema hazırlanırken margarin hariç tüm malzeme mikserle iyice çırpılır ve cok katı olmayacak şekılde orta ateşte pişirilir. Krem ateşten alınırken içine margarim konulur ve eritilir. Krema sogutulmak üzere bırakalır. Her hamurun arasına soğuk kreme dökülür ve üst üste dizilir. En üsteki kata da krema dökülür. Cevız serpilip soğutulur ve servis yapılır.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |