|
Tatlılar kategorisinde açılmış olan Bombomlu Pasta konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
20.03.2014, 17:11 | #1 (permalink) |
| Bombomlu Pasta Bombomlu Pasta 4 yumurta 200 gram seker 200 gram pakket yagi oda sicakliginda bir fiske tuz 200 gram un 1 pakket kabartma tozu 100 gram kakao tozu bir tatli kasigi tarcin 6 yemek kasigi sut 4 pakket Maltesers biskuvileri ( cikolata kaplanmis biskuvi toplari) 1-2 kutu cacaolu kremsanti (nekdr kremsanti arasina koymaniza bagli) yapilisi: yumurta sarilarini sekerle birlikte ayri bir kapta cirpin sonra buna pakket yagi ilave edin devam cirpin guzel bir beyaz kivama gelene kadar. kakao tozu ve unu birbirine karstirin sonra bu karisma ilave edin guzelce cirpin hamur katilastiginda sutu ilave edin. sonra yumurtanin beyazi ve bir fiske tuz ile ayri kapta cirpin. guzel cirptiktan sonra odun kasikla diger karsimin icine katip yavas altan yukara dogru kasigi hareket etirerek karistirin. onceden isitiginiz 200 deregede isitilmis olan firnda 30dakika pisirin sonra son 15 dakika 180 derege kek kapini firinin icinde cevirin. kekkin heryeri guzel pismesi icin baktiniz uzeri cok koyulasmaya basladigini ozaman kekin ustune yagli kagit koyup devam pismesine izin verin. kekin ustu yanmaz bu sekilde kek pistikten sonra dinlenmeye alin ekmek bicaginla 3 ayrin icide iyce soguduktan sonra kremsanti karisimi surun katlarin arasina. sonra butun keki o kremsanti ile kaplayin uzerine malteser (cikolatakaplamali biskuvi toplari) ile susleyin ALINTIDIR
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |