Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknik Destek ve Yardım (https://www.forumaski.com/teknik-destek-ve-yardim/)
-   -   Deep Freeze Nasıl Açılır, Nasıl Kapatılır (https://www.forumaski.com/teknik-destek-ve-yardim/82505-deep-freeze-nasil-acilir-nasil-kapatilir.html)

SrKn 02.01.2014 19:30

Deep Freeze Nasıl Açılır, Nasıl Kapatılır
 
Deep Freeze Nasıl Açılır, Nasıl Kapatılır
Deep Freeze'yi Açmak: Deep Freeze'yi klavye kısayoluyla CTRL+sol SHİFT+ALt+F5+F6 açıldıktan sonra parola sorucaktır. Deep Freeze için belirlediğiniz parolayı giriniz.Daha sonra "Boot Frozen" İkonuna basıp "OK" butonuna basmalısınız. Bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.
Deep Freeze'yi açtınız artık bilgisayarınızı istediğiniz biçimde ayarlayabilir verilerinizi düzenleyebilirsiniz.

Deep Freeze'yi Kapatmak: Deep Freeze'yi Kapamak ise yine aynı klavye kısayolunu kullanarak(CTRL+sol SHİFT+ALt+F5+F6) Deep Freeze'yi açın yine belirlediğiniz parolayı isteyecektir. Parolayı girdikten sonra orda kapatmak için "Boot Thawed" İkonunu tıklayıp "OK" Butonuna basmanız gerekli. Deep Freeze'yi kapattınız artık bilgisayarın sizin tarafından verilen ayardan başka bir değişiklik olamaz verilerinizdede.
alıntıdır.

Perspektif 02.01.2014 19:32

Cevap: Deep Freeze Nasıl Açılır, Nasıl Kapatılır
 
Var ya hiç iyi bir program değil. Haşat ediyor harddiski. Bir ara çok kullanmıştım harrdisk dayanmamıştı. Gerçi sık kullanmadıkça problemi yok gibi ama yine de NOD32'den şaşma ;)


Saat: 11:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.