Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Google House İstanbul, geleceği bugüne taşıdı (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/109060-google-house-istanbul-gelecegi-bugune-tasidi.html)

Jade 14.05.2014 18:26

Google House İstanbul, geleceği bugüne taşıdı
 
Google House İstanbul, geleceği bugüne taşıdı


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


"Google Bir Ev Tasarlasaydı Nasıl Olurdu?" sorusunun canlı örneği Google House, dünya başkentleri turu kapsamında İstanbul'da konuklarını ağırladı.

Günümüzde hayatımızın koşuşturması içinde istediğimiz bilgiye, zamandan ve mekandan bağımsız en kısa yoldan ulaşmak hepimiz için büyük önem taşıyor. İster televizyondaki yarışmada izlediğimiz bir sorunun cevabı, ister yeni açılan restoranın yeri veya misafire yapacağımız yemeğin tarifi, ister hava durumu... Bu bilgilere ne kadar hızlı ve doğru şekilde erişirsek, hayatımız o kadar kolaylaşıyor.

İşte tam da bu yüzden, günümüzün yoğun temposunda ihtiyaç duyduğumuz bilgiye saniyeler içinde ulaşmamız için çalışan Google'ın düzenlediği Google House etkinliği, dünya kültür başkentleri turu kapsamında İstanbul'a uğrayarak kapılarını basın mensuplarına açtı.

Teknolojinin sunduğu imkanları ev ortamının sıcaklığıyla bir çatı altında uygulamalı olarak toplayan Google House İstanbul, geleceği bugünden yaşamak isteyen konuklarına Google'ın hızlı çözümleriyle bireylerin yaşamının nasıl kolaylaştırdığına birinci elden tanıklık etme imkanı sundu.

Google House İstanbul'un konukları 13 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen etkinlik kapsamında bir evin oturma odası, genç odası ve mutfak gibi çeşitli alanlarında bilgi, eğlence, moda, seyahat gibi farklı konulardaki ihtiyaçlarını Google'ın Arama, Sesli Arama, YouTube, Google+, Google Hangouts, Google Docs, Google ve Trends gibi hizmetlerini kullanarak karşılamayı deneyimledi.

alıntı


Saat: 14:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.