Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Hacker’ların Yeni Oyunu (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/109663-hacker-larin-yeni-oyunu.html)

Jaqen 18.05.2014 10:20

Hacker’ların Yeni Oyunu
 
Hacker’ların Yeni Oyunu

Google'dan gelen bu e-postayı hemen silin

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Hacker ‘ların daha önce çeşitli spam e-postalarla sizi “oltaya getirip” hesabınızı ele geçirmeye çalışmalarına haberlerimizde sık sık değiniyoruz. Hacker’lar şimdi ise gözlerini Google hesaplarına dikmiş durumda.
Google’dan gönderilmiş gibi gösterilen bir e-posta ile mail hesabınızın kotasının dolduğunu, kotanızı boşaltmadığınız taktirde 24 saat içinde hesabınızın kilitleneceğini söyleyen kötü niyetli korsanlar, bu e-posta içerisinde, alışılagelmiş biçimde bir de bağlantıya yer veriyorlar. Siz bu bağlantıya tıkladığınızda, sahte bir Google giriş ekranı açılıyor; giriş bilgilerinizi girdiğiniz zamansa hesap bilgileriniz hacker’ların eline geçiyor.
Google hesap bilgilerinizi ele geçirenler, Google Play’den uygulama satın alabiliyor, Google+ hesabınızı ele geçirip Google Drive’da bulunan dosyalara erişebiliyor.
Siz siz olun, Google hwsabınızın kotasının dolduğuna dair bir e-posta alırsanız, onu hemen silin ve içerisindeki bağlantılara sakın tıklamayın. Aksi halde, hiç istemediğiniz sorunlarla karşılaşmanız işten bile değil…

-X- 18.05.2014 10:33

Cevap: Hacker’ların Yeni Oyunu
 
Phishing atakları :D Yemi at, sazanın gelmesini bekle :D


Saat: 13:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.