Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Apple AIDS İçin Kırmızıya Büründü (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/140933-apple-aids-icin-kirmiziya-burundu.html)

KaBuS 02.12.2014 21:10

Apple AIDS İçin Kırmızıya Büründü
 
Apple AIDS İçin Kırmızıya Büründü


Apple, (RED) ile birlikte AIDS hastalığına karşı verdiği mücadele kapsamında, Apple Store'ları kırmızıya bürüdü..


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Uzun yıllardır (PRODUCT)RED kategorisinde satışa sunduğu ürünler ile (RED) organizasyonunun Afrika'da AIDS hastalığına karşı verdiği mücadeleye destekte bulunan Apple, bu sene 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde bu desteğini mağazalarına taşıdı.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aralarında ülkemizde yer alan Zorlu Center ve Akasya AVM'de bulunan Apple Store'ların da bulunduğu tüm Apple Store'larda yapılan düzenleme ile mağazalar adeta kırmızıya büründü. Yürütülen farkındalık kampanyası çerçevesinde mağazalarda bulunan Apple logoları kırmızı renge döndürülürken, mağaza çalışanları Dünya AIDS Günü'ne özel kırmızı renkli T-Shirt giydiler.

Satılan Her Üründen AIDS'e Destek

(PRODUCT)RED ailesi altında yer alan kırmızı renkli ürünler ile AIDS'e karşı verilen savaşa bugüne kadar 70 Milyon Dolar'ın üstünde katkıda bulunan Apple, 1 Aralık Dünya AIDS Günü'nde sadece (PRODUCT)RED ürünler ile değil, dünya çapında yer alan tüm Apple mağazaları ve Apple Online Store'dan satılan tüm ürünlerden elde edilen gelirler ile (RED) organizasyonuna katkıda bulundu.

Kampanya App Store'da Devam Ediyor

İlk defa bu sene (RED) kampanyasına App Store'u da dahil eden Apple, sizlerle daha önce de paylaştığımız gibi 24 Kasım'dan itibaren 25 uygulamanın özel içerikler ile katılımıyla bir kampanya düzenlemişti.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bu kampanya kapsamında uygulamalar, AIDS farkındalığı yaratmak için logoları da dahil olmak üzere tüm tasarımlarını kırmızı ağırlıklı hale getirerek, uygulama için satın alma ile sundukları özel içeriklerden elde edilen gelirleri de (RED) organizasyonuna bağışlıyorlar.

App Store'da düzenlenen bu kampanyanın 7 Aralık tarihine kadar süreceğini de belirtiyoruz..:zgd:


Saat: 23:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.