Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Twitter’da DM Nasıl Kapatılır? (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/151901-twitter-da-dm-nasil-kapatilir.html)

YeşiL6 28.04.2015 09:33

Twitter’da DM Nasıl Kapatılır?
 
Twitter’da DM Nasıl Kapatılır?

Twitter, Twitter direk mesaj kapatma, Twitter dm engelleme, Twitter dm kapatma, Twitter özel mesaj kapatma

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Twitter’de herkese DM gönderebilme özelliğinin getirmesinden sonra artık takip etme zorunluluğu olmadan istediğiniz kişiye DM atabiliyorsunuz. Ancak bu özelliğin açık olmasını istemiyorsanız, birtakım adımları tamamlayarak Twitter’da DM özelliğini kapatabilirsiniz.

Twitter’da DM Nasıl Kapatılır
Öncelikle Twitter adreslerinize giriş yapıyorsunuz. Daha sonra Sağ üst tarafta bulunan profil fotoğrafınızın üzerine tıklayarak Ayarlar, menüsünün açılmasını sağlıyorsunuz.

Sol tarafta bulunan “Güvenlik ve gizlilik” sekmesine geçiş yapıyorsunuz. Son olarak da açılacak opsiyonların en altında İngilizce olarak bulunan ve hala Türkçe’ye çevrilmemiş, ileriki zamanlarda Türkçe olabileceği düşünülen “Receive Direct Messages from anyone” seçeneği sayesinde DM almayı açma-kapatma işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

“Receive Direct Messages from anyone” sekmesinin başında bulunan kutucuğun işaretli olması DM özelliğinin kapalı olduğunu gösterir. Kapalı olduğunda sizi takip etmeyenlerden mesaj alamazsınız. İşaretlemeniz halinde ise takip eden veya etmeyen herkesin DM göndermesini sağlamış olursunuz. İşaretledikten sonra “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklamayı unutmayın.

Sizi takip etmeyenlerden DM almak istemiyorsanız ve bu seçeneğin karşısındaki kutucuk seçili değilse herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor.



Saat: 00:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.