Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Canon Lifecake’i Satın Aldı (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/153850-canon-lifecake-i-satin-aldi.html)

KaBuS 19.05.2015 07:56

Canon Lifecake’i Satın Aldı
 
Canon Lifecake’i Satın Aldı


Canon; ebeveynlerin, çocuklarının fotoğraflarını kronolojik olarak kaydedip paylaşabildiği Lifecake uygulamasını satın aldı.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Canon Lifecake’i Satın Aldı Canon, ebeveynler tarafından tercih edilen fotoğraf paylaşım uygulaması Lifecake’i satın aldığını açıkladı. Canon, bu satın alma ile hangi cihazla çekilirse çekilsin, her görüntünün bir parçası olma tutkusunu hayata geçirmeye yaklaşıyor.
Ailelere yönelik bir fotoğraf paylaşım uygulaması olan Lifecake ile anne babalar çocuklarının hayatlarının kronolojisini kayıt altına alıyor. Fotoğraflar ve videoları diğer aile bireyleri ve arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. Tüm aile üyeleri akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve basılı foto defterlerinden aile fotoğraflarını görebiliyor.

Aile fotoğrafları her geçen gün artıyor


Canon Europa Dijital Hizmetler Direktörü Alberto Spinelli, “Günümüzde hepimiz eskisinden çok daha fazla cihaz kullanarak çok daha fazla fotoğraf çekiyoruz; darmadağın halde tutabiliyoruz ya da kaybediyoruz. Fotoğrafı çektiğimiz anı hatırladığımız anda, fotoğraflarımızı çabucak, parmağımızı kaydırarak bulmak ve herhangi bir ekranda yeniden yaşamak veya baskısını alıp saklamak isteriz. Canon olarak kullanıcıların isteklerine göre düzenlenen uygulamalarla tam da bunu yapabilecekleri dijital hizmetler hazırlıyoruz” dedi.


Saat: 13:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.