Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Facebook Haber Portalını Güncelledi (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/160498-facebook-haber-portalini-guncelledi.html)

Toprak 14.07.2015 19:21

Facebook Haber Portalını Güncelledi
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Facebook Haber Portalını Güncelledi

Son zamanlara baktığımız da mobil mesajlaşma servislilerinin neredeyse oldukça yoğunlaşan Facebook, Nihayetinde baktığımız ana sosyal medya aracını kullanıcılara hatırlatmış oldu


Haber kaynağına baktığımız da güncelleyen sosyal medya devi, Kullanıcıları için bu konu da oldukça geniş bir yetkileri hazırlıyor.

Bilindiği üzere Facebook’un haber kaynağı olarak karşımıza çıkan Başlıca Haberler ve En Yeniler olmak üzere toplam da iki farklı seçenek sunuyor. En yenilere baktığımız da her yeni güncellemeyi hızlı bir şekilde güncellerken, Başlıca Haberler gün içerisinde ise göreceli olarak çok daha farklılık yaratıyor. Fakat bu önemli haberler ise Facebook algoritmasınındın geçtiği için içerisinde kullanıcılara neyi ne kadar görmek istedikleri için konusunda da oldukça fazla söz sahibi değildi.


Yeni güncellemeyle birlikte ek olarak kullanıcılara artık arkadaş olarak grup, beğendikleri sayfaları arasından en fazla görmek istedikleri içerikleri seçerek görüntüleyebilecekler. Haber kaynağına baktığımız da üzerine geldiğinde sol tarafta çıkan dişli ikon ile gerçekleştirebilirsiniz.




Teknoloji Haberleri - Sosyal Medya


Saat: 08:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.