Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   Office 2016 Yakında Çıkıyor (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/164659-office-2016-yakinda-cikiyor.html)

KaBuS 26.08.2015 08:04

Office 2016 Yakında Çıkıyor
 
Office 2016 Yakında Çıkıyor

Microsoft'un ofis uygulamaları paketi Office'in yeni sürümü görüntülendi. Sızıntılara göre Office 2016 önümüzdeki aylarda çıkışını gerçekleştirecek.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Microsoft, 1990 yılında Microsoft Office isimli ofis uygulamaları adı verilen bir paket ile karşımıza çıkmıştı. Word, Excel, PowerPoint ve Access uygulamalarını barındıran MS Office'in ilk sürümü, büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. İş alanında büyük kolaylık sağlayan Excel, hala firmaların vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alıyor.

Microsoft, yıllar içerisinde MS Office paketini geliştirmiş ve Publisher, InfoPath, Communicator, Enterprise Content Manager, Electronic Forms, Information Rights Management ve Policy Capabilities gibi servisleri, uygulamasına eklemişti. Firma, her yıl güncellediği MS Office uygulamasını bu yıl da güncelleyecek. Ancak Office 2016 sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair bugüne kadar bilgi bulunmuyordu.

Bugün gelen sızıntılara göre Office 2016, 22 Eylül tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Office 2016 sürümünde Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype for Business, Project, Visio, Access ve Publisher uygulamalarının yer alması bekleniyor. Bir önceki Office sürümüne göre tasarımsal açıdan pek yenilik sunması beklenmeyen Office 2016'nın, sadece Windows 10 ile uyumlu bir temaya ve performans geliştirmelerine sahip olması bekleniyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Office 2016'nın Final sürümünü beklemek istemiyorsanız, geliştirme aşamasında önizleme sürümünü [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]indirebilirsiniz.


Saat: 06:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.