Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   iOS 6 Size Ne Getirecek? (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/7311-ios-6-size-ne-getirecek.html)

Cafi 14.09.2012 10:03

iOS 6 Size Ne Getirecek?
 
iPhone 5'in tanıtılması ile beraber daha önce tanıştığımız iOS 6'yı daha yakından görmüş oldu. iPhone, iPod Touch ve iPad'deki App Store uygulamasını yenileyen iOS 6, uygulamalar arasında dolaşmak için de yeni bir mekanizma sunuyor.

19 Eylül'de kullanıma sunulacak olan iOS 6'da kullanıcıların en önemli nokta, App Store'un yeni tasarımı olacak gibi görünüyor. Yeni App Store uygulaması, uygulamanın ana ekranındaki "Kategoriler" düğmesini kaldırarak yerine yeni "Genius" ("Dahi") düğmesini getiriyor. Bu önemli bir değişiklik çünkü, yeni Genius düğmesi sizi kategoriler yerine Apple'ın önerilerine yönlendiriyor. Uygulama sayısı 700 bini aşan App Store'da böyle bir keşif yöntemi için doğru zaman gibi görünüyor.

Kartlı gezinti işlevi de uygulamalar arasında dolaşmayı kolaylaştırıyor. Bu yeni işlev, geliştiricilerin "Uygulama Mağazası Optimizasyonu"na odaklanmasını gerektirecek gibi görünüyor. Web geliştiricilerinin SEO'ya (arama motoru optimizasyonu) dikkat etmesi gibi. Yeni özelliklerin uygulama puanlarını nasıl etkileyeceği, iOS 6 kullanıma sunulduğunda anlaşılacak.


Saat: 18:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.