Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Teknoloji - Bilim Haberleri (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/)
-   -   E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır? (https://www.forumaski.com/teknoloji-bilim-haberleri/81724-e-devlet-sifresi-nasil-alinir.html)

SrKn 30.12.2013 09:44

E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır?
 
E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır?
Askerlik sorgulamasından tutunda mahkeme işlemleriniz ve davalarınız için açık iş sorgulaması yapabilmeniz için e-Devlet şifresine ihtiyacınız var.Tüm bu işlemleri yapabilmeniz için Sisteme giriş yapmak ve öğrenmek istediğiniz birçok bilgiye ulaşmak için bir şifre edinmeniz gerekiyor.

e-Devlet şifrenizi alabilmeniz için önceden belirlenmiş size en yakın PTT şubesine başvurmanız gerekiyor.Bir PTT şubesine kimliğinizle birlikte müracat etmeniz gerekiyor kimliğinizin üzerinde TC kimlik numaranızın da bulunması gerekiyor.Şifrenizi 2 TL ücret karşılığında alabiliyorsunuz eğer şifrenizi kaybederseniz yada unutursanız yeniden aynı işlemleri yaptırmak zorunda kalırsınız yalnız bu defa 4 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Birde küçük hatırlatmada bulunmak istiyorum sizlere kesinlikle e-Devlet şifrenizi kimseyle paylaşmamalısınız yabancı kişilerin göreceği yerlere kaydetmemeniz gerekmektedir.


Saat: 23:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.