Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/133326-1-ekim-2014-carsamba-burc-yorumu-terazi-burcu.html)

Şafak 30.09.2014 21:44

1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Terazi Burcu
 
1 Ekim 2014 Çarşamba Burç Yorumu; Terazi Burcu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bugün burcunuz şöyle diyor:

Gökyüzü bugün duygusal davranışlar sergileyerek birlikte olduğunuz eş sevgili ve yakın çevrenize gereksiz çıkışlar sergileyerek problemler yaşayacağınıza işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalar içine girmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adet iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşarsınız. Biri sakinken diğeri öfkeli, İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz.Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Eşiniz sevgiliniz çocuğunuz la birlikte olun ve yüreğinizden geçen her şeyi ifade edin aşkın huzurun keyfine varın. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın desteği huzur bulmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.

Alternatif Yorum:

Bazı şeylerin önceden planlanması gerektiğini unutmayın. Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir. Karşı cins ilişkileriyle ilgili tatsızlıklar neşenizi kaçırabilir. Aslında siz haklısınız. İstek ve iddialarınızda diretebilirsiniz. Karşı tarafa boyun eğerseniz bundan sonra durumu düzeltemezsiniz. Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.


Saat: 01:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.