Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/terazi/147180-17-subat-2015-sali-terazi-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 13:09

17 Şubat 2015 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Teraziler güne, Ay-Kova burcu seyriyle başlamaktasınız ve saat 07:00 de Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda içinizden geldiği gibi hareket etmenizi, bireyliğinizi ön planda tutmanızı, karşı cins üzerinde ve bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmenizi sağlayabilir. İlişkiniz olsun veya olmasın bugün arzuladığınız tek şey, sıra dışı, sürpriz dolu, spontan bir şeyler yaşamaktır. Amaç hayatın keyifli güzel yanlarının biraz olsun tadını çıkarmak ve kendinize şöyle bir gelerek rahatlamak. Ayrıca bugün kendinizi bir yere, bir duruma veya bir plana bağlı hissetmeden yaşama dürtünüz yoğundur. Böylece daha aktif bir şekilde günü değerlendirebilirsiniz. Kurallarla çevrelenmeden, başkalarına yanlış ama size göre doğru olanın peşinden gitme zamanıdır.

Gözünüze çarpan çirkinliklere tahammül etmek yerine, baş kaldırarak fikrinizi belirtmenin günüdür. Bunun sonucunda birilerinin keyfi kaçacak olsa da bildiğiniz gibi davranmak hoşunuza gidebilir. Sonunda bu sizin tercihinizdir ve bunu yapmadığınızda kendiniz gibi olmanız mümkün değildir. Günlük enerjiler altında eski bir aşk yarası tamir olabilir veya bir sorun kendiliğinden çözüm bulabilir. Eşit hak ve özgürlük kavramının fazlasıyla ön planda olduğu bir gündür. Fakat bunu sadece kendiniz adına değil, tüm insanlık için isteyebilir, hatta sosyal ortamlarda bunu dile getirebilirsiniz. Şans oyunları bugün dikkatinizi çekebilir veya borsayı takip edebilirsiniz. Detayların üzerinde durmadan bütüne odaklanacağınız bugün sizler açısından gayet keyifli geçebilir.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 15:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.