Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/terazi/149364-terazi-burcunda-bugun-14-mart-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 14.03.2015 15:26

Terazi Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi
 
Terazi Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

:terazi:

Sevgili Teraziler saat 08:40 itibariyle Oğlak burcunda seyredecek Ay, huzuru dışarıdan değil, bilhassa kendi içimizde oluşturmamızı işaret ediyor. Bugün herkes pek bir ciddi, sorumlulukların farkında olarak hareket edebilir. Güven duygumuz son derece önemli. Parasal konular yine gündem maddemizin başında yer alıyor. Çok dikkatli ve mantıklı bir şekilde hareket etmekte yarar var. Yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız, bastığınız yeri bilmeniz şart. Hangi konuda olursa olsun ciddi düşünmeli ve kendinizden emin olmalısınız. Çünkü bu güven duygusu, yanlış yapmanızın önünüze geçer. Bu ilişkinizle ilgili konularda da önem taşıyor. Ailemiz veya duygu dünyamızla ilgili olarak verilecek kararların çok dikkatli ele alınması şarttır. Sağlığımızla ilgili de etkili olan bu enerji altında yediklerimize dikkat edelim. Özellikle midemizi yoran besinleri tercih etmeyelim.

Saat 22:34 Ay-Neptün olumlu görünümü, tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Çalışma ve günlük yaşamınızda kendinizi çok fazla yormadan, rutin işlerinizi yerine getirmekte yarar var.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Teraziler, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 17:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.