Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   26 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu (https://www.forumaski.com/terazi/151827-26-nisan-2015-pazar-terazi-burcu.html)

Şekerpare 26.04.2015 07:59

26 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu
 
26 Nisan 2015 Pazar Terazi Burcu

:terazi:


Sürprizlerden etkilenebilir ve düşüncelerinizi tamamen değiştirebilirsiniz. Bu arada yapacağınız organizasyonlarda bazı karışıklıklar çıkabilir ve ilginç kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Aslında sahip olduğunuz potansiyel yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bir dönem. Ancak dikkatinizi dağıtan olaylara kendinizi kaptırmayın ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Bugün güçlü kişiler ile tartışmayın ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Farklı fikirleriniz olabilir. Ayrıca sizden daha farklı düşünen ve yaşayan kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve istekleriniz değişebilir.

Terazi Burcu Genel Durum
İç dünyanıza odaklanabilirsiniz. Hissettiklerinizi gözden geçirmeniz ve kökenlerini bulmaya çalışmanız mümkündür. Bu arayışınızı dış dünyadaki kişilerden gizlemeniz söz konusu olabilir. Belki de duygularınızı açmalısınız.

Terazi Burcu Kariyer Durumu
Etrafınızda bazı gizli faaliyetler yürütüldüğünü fark edebilir ancak bunları araştırmaya isteksiz olabilirsiniz. Bugün zihniniz ne konuya odaklanıyorsa onunla ilgilenin. Dış dünyada fazla bir şey kaçırmayacaksınız.


Saat: 10:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.