Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar (https://www.forumaski.com/terazi/152212-terazi-burcunda-bugun-3-mayis-2015-pazar.html)

DeRDeST 03.05.2015 10:10

Terazi Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar
 
Terazi Burcunda Bugün - 3 Mayıs 2015 Pazar

:terazi:

Sevgili Teraziler Pazar günümüz saat 04:47 itibariyle etkili, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Bu hem maddi hem de manevi anlamda kendimizi güçlü hissetmek arzumuzun işaretçisidir. Hesaplarımızı gözden geçirmek, bütçemizi düzenlemek yönünde önem taşır. Tutkulu ve bilhassa gücümüzü kabul ettirmek yönünde hareket edebiliriz.

Saat 11:35 Merkür-Satürn karşıtlığı, günlük hayatın rutin işleyişi yerine, farklı yerler, insanlar tanımak, değişik bir şeyler yapmak arzumuzu bir hayli vurguluyor. Öğrenmek, bilmek, tanımak, bildiklerimizi insanlara ifade etmekten yanayız. Yolculuklar bilhassa ilgimizi çekebilir. Eğitimde, ticarette, yabancı kişilerle olan her türlü işimizde başarılı sonuçlar alarak ilerlemek isteriz. Ancak bugünlerde biraz engellemeler, yakın çevrenizde bulunanlar veya yaşça büyük kişilerle aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. En ufak bir şeyi kafanıza takabilir, olumsuz yönde düşünebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Çok fazla bilgi öğreneyim derken, dağılabilirsiniz. Onun içindir ki, daha sakin, aklınız başınızda, bilinçli şekilde hareket etmeye, yolculuklarda güvenliğinizi önemsemeye, aslı astarı olmayan şeyleri kafanıza takmamaya çalışınız. Bilgiyi doğru kaynaklardan öğrenmek, gereksiz laf sözden uzak durmak yararlı olacaktır.

Saat 23:02 Ay-Neptün olumlu görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 12:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.