Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Terazi (https://www.forumaski.com/terazi/)
-   -   Terazi Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/terazi/154870-terazi-burcunda-bu-ay-ask-ve-iliskiler-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:40

Terazi Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015
 
Terazi Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015

:terazi:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, eğitim-yakın çevrenizle ilişkiniz-çevre değişimi-bilgilenme-öğretme-yolculuklar, yazılı belgeler, ticaret, kontratlar, nakil gibi konularda kendi bildiğiniz gibi hareket etme, özgür olma, riskli kararlar verme, iletişimsel anlamda her durumda kendinizi haklı görme, abartma gibi durumlara yol açabilir. Oysaki Merkür geri hareket dönemindeyiz ve bu Dolunayın Neptün ile önemli bir görünümü var. Bu da gösteriyor ki, sağlıklı bir yaşam sürmek, verimli çalışmak ve de hedefimizin ne olduğunu iyi bilmek lazım. Çünkü aklımıza geldiği gibi düşünmeden hareket etmek, bizi yanlışa sürükleyebilir. Sonra da pişmanlık duyabiliriz.
5 Haziran tarihindeki Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.
8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, eğer ilişkiniz yoksa, karşınıza aniden birinin çıkmasını arzularsınız. İçinizden bir ses, - Maceraya açık ol, sonu var mı yok mu diye düşünmeyi boş ver diyerek sizi ateşleyebilir. Hatta bazılarınız ilginç ve oldukça hızlı bir biçimde biriyle tanışabilir. Eğer sevgiliniz başka şehirdeyse onu görmeye gidebilirsiniz.
15-21 Haziran arası: 18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, uzak yolculuklara çıkmak, farklı fikirleri dinlemek, yeni insanlarla tanışmak, bilgilenmek anlamında gayet faydalı olacağını, düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmanın da bir çok alanda kazandırıcı olacağını işaret ediyor.
21 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda seyredecek. Mesleki ve toplumsal anlamda güvence olgusu merkezimiz haline geliyor. Değerlerinizi bilhassa önemseyip, dış etkenlere karşı korumak çok önemli sizin için. Aileniz, işiniz, yaşadığınız ülke, görevleriniz, sorumluluklarınız üzerine düşünürsünüz. Kendinizi güvende hissediyor musunuz, neler sizi kaygılandırmakta veya hassaslaşmanıza sebep olmakta? Bunları da gözden geçirirsiniz. Sizin isteğiniz, şu andaki şartlarınızı iyileştirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Bu süreçte, ailenizle, eski dostlarınızla daha sık bir araya gelirsiniz. Onlarla yakından ilgilenirsiniz. Eskiyi özlersiniz, her defasında anarsınız. Hayatınızı yakından ilgilendiren iş veya özel meseleler üzerinde kendi içinizde bir analizde bulunsunuz. Riskten uzak durmaya çalışırsınız.
22-28 Haziran arası: 22 Haziran tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü sizler açısından özellikle sosyal faaliyetlerin artışı, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. Ayrıca karşınıza çıkan fırsatların da birebir işaretçisidir. Kabınıza sığmazsınız. Yeniliklere öyle bir hevesle katılırsınız ki, artık geriye bakmak, geçmişe takılı kalmak gibi bir durumunuz yoktur. Dostlarınız size destek olur, hayat çok daha güzel şekilde gözünüze görünür, içinizdeki çocuk dışarıya yansır. Güzelliğiniz, yakışıklılığınız insanların ilgisini çekmenizi sağlarken, yetenekleriniz başkaları tarafından takdirle karşılanır. İkili ilişki anlamında yeni değişimler, yeni bir insan hayatınıza dahil olabilir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider. Ortaklaşa işler yapacağınız insanlar güzel tekliflerle sürpriz şekilde yaşamınıza girerler. Bu görünümü yukarıda ifade ettiğim konularda bir start gibi görmenizde yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 12:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.